Kloakmester med døgnvagt

Ring på 2980 2970 vi har døgnvagt!

Kloakmester med døgnvagt

Vi har som kloakmester døgnåbent på vores kloakservice. Er der problemer med stoppet afløb, kloak eller oversvømmelse, kan vi kontaktes på alle døgnets 24 timer, hvorefter vi rykker ud.

Som kloakmester, tilbyder vi Kloakservice på hele Sjælland

Hos Øland’s er en af kernekompetencerne vores kloakservice. Det skyldes at Casper Øland, som grundlægger af firmaet selv, er uddannet kloakmester, og ideen med firmaet var at bygge firmaet op om disse kompetencer. Vi er beliggende på Østerbro, men har mulighed for at rykke ud på hele Sjælland.

Bliv ringet op af din kloakmester

Hvad er en kloakmester?

Kloakmester er en beskyttet titel, og man skal derfor være registreret i sikkerhedstyrelsens kloakmesterregister. Før man kan blive registreret skal man have taget en 2 mdr. lang uddannelse, som både er teoretisk og praktisk, som slutter af med 2 eksaminer.

Ved afsluttet eksamen, er man blevet oplært i teorier omkring standarder, lovgivning og bestemmelser, rørtyper og valg af rørløsning. Den praktiske del indeholder kloakering, som omfatter fx ledningsarbejde, opbygning af brøndbunde, tilslutning til hovedkloak, PEH-svejsning, overgangsløsninger og sikkerhed.

Ring til os

CVR

40 10 71 18

Skriv til os

Find os

Århusgade 88, 5. sal, 2100 København Ø